lørdag

HJELP !!! tips ang. glitter og glimmer mist


Hvilket glitter bruker dere. Prøvd ett fra kort og godt men synes det var så vått, og tok såå lang tid før det tørket..  Å hvordan klarer dere og spraye kort med glimmermist uten at det blir store våte flekker/farger på det ?

5 kommentarer:

 1. Jeg sprayer ikke med glimmermisten direkte på papiret, men sprayer litt i et lokk el. Så tar jeg det på med en liten svampdott.
  Glitterlim tar jeg på med en tynn pensel.
  Prøv dette. :)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset om glimmermisten Sanna:-)) Har lurt litt på hvordan jeg skal unngå de store dråpene på papiret.....

  Mariell: Jeg sverger til Ranger Stickles!!! Har ikke brukt annet etter at jeg kom over de, og de finnes i masse flotte farger. Koster 29 kr.per flaske men de er drøye. Glitteret tørker også raskt og gir en nydelig effekt.
  Om du vil prøve deg på en slik så anbefaler jeg at du kjøper den som heter "Star Dust". Den er blank og med glittereffekt og er et must synes jeg:-)) Siden den er fargeløs kan den brukes på alt av pynt og papir.
  Håper du finner noe du vil trives med:-))

  Klem, Astrid

  SvarSlett
 3. Jeg sprayer med glimmer misten, og tørken av med kjøkkenrull...papiret tar med deg fuktigheten, men lar glitteret være igjen på papiret/kortet!
  God søndag :O)

  SvarSlett
 4. Stickles är bra. Jätte fint kort föressten : )

  SvarSlett
 5. Heisan

  Først vil jeg bare takke for kommentaren din inne på bloggen vår, det var koseligt :)
  Jeg linket meg videre til deg fra kommentaren din og fant denne flotte bloggen, med så mange flotte kort ;)

  Når jeg bruker glimmermist så bruker sprayer jeg opp en stor gammel plast boks, men jeg sikter ikke direkte på der jeg skal ha glittermisten (feks på kanten av et kort eller Lo) jeg sikter litt forbi slik at det blir "støvet" fra sprayingen som havner der det skal...noen gange blir det da alligevel noen små flekker men det er jo bare en super kul effekt så lenge det ikke er de store kompakte flekkene :)

  Takk for titten på bloggen din.
  Hilsen Malene, Unik Hobby

  SvarSlett

Thank you for your comment, i really appreciate all comments <3

Tusen takk for din kommentar, setter UTROLIG stor pris på alle kommentarer. <3